Διευθυνση Εδρασ:

Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων

Λ. Κηφισίας 280
Τ.Κ.: 15232, Χαλάνδρι

Tηλ.: +30 210 6967000

E-mail:
Καλωσ Ορισατε
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ(ΕΣΕΑΠ)

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων, την έμπιστη και έγκυρη πηγή πληροφοριών και συμβουλών για τον κλάδο των Απευθείας Πωλήσεων στην Ελλάδα.


Ο ρόλος του ΕΣΕΑΠ είναι να προωθεί τις Απευθείας Πωλήσεις και να διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα καλής πρακτικής εκ μέρους των Εταιριών-Μελών μέσω του Κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου.


Αποστολή του Συνδέσμου είναι «Να προστατεύει, προάγει και προωθεί την αποτελεσματικότητα των Εταιριών-Μελών του, καθώς και των ανεξάρτητων επιχειρηματιών που αυτές εκπροσωπούν. Προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό, η εμπορία των προϊόντων εκ μέρους των Εταιριών-Μελών και/ή η ευκαιρία των απευθείας πωλήσεων διεξάγονται με βάση το υψηλότερο επίπεδο επιχειρηματικής δεοντολογίας και παροχής υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.»

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Απευθείας Πώλησης πιστεύει στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων. Οι εταιρείες-μέλη του συνδέσμου συνεργάζονται με κοινό στόχο και ξεκάθαρο όραμα την ανάπτυξη και την εξέλιξη του χώρου της Απευθείας Πώλησης στην Ελλάδα. Σήμερα ο ΕΣΕΑΠ αποτελείται από πέντε εταιρείες-μέλη, οι οποίες δραστηριοποιούνται για πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά, προάγοντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων απευθείας πώλησης. Μέσω του ΕΣΕΑΠ οι εταιρείες-μέλη ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις δράσεις τους, ώστε να καθιερώσουν τον χώρο της απευθείας πώλησης στη συνείδηση όλων.


Στον ΕΣΕΑΠ προτεραιότητά μας είναι:

  • η ενημέρωση για την απευθείας πώληση και τα πλεονεκτήματά της
  • η ενίσχυση της αξιοπιστίας και της εικόνας της απευθείας πώλησης στην Ελλάδα
  • η ενημέρωση για την ευκαιρία ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας σε συνεργασία με τις εταιρείες απευθείας πώλησης
  • η αύξηση των μελών μας και η ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς της απευθείας πώλησης στην Ελλάδα
  • η προβολή της ιδανικής σχέσης ποιότητας και τιμής που χαρακτηρίζει τα προϊόντα των εταιρειών μας
  • η στήριξη των εταιρειών-μελών του ΕΣΕΑΠ και η διασφάλιση ενός δίκαιου και νόμιμου περιβάλλοντος δραστηριοποίησής τους στην Ελλάδα
  • η δημιουργία κατάλληλου εδάφους για την προσέλκυση και άλλων σημαντικών εταιρειών του κλάδου στην Ελλάδα

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πώλησης και σας καλώ να γνωρίσετε τον δυναμικό κόσμο της απευθείας πώλησης και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν στην Ελλάδα, ανακαλύπτοντας τις μεγάλες δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης μέσα από τα δυναμικά τους συστήματα.


Κωνσταντίνος Ι. Μαρινάκης
Πρόεδρος ΕΣΕΑΠ


Ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame Ελλάδας, εκλέχτηκε στη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πώλησης τον Μάρτιο του 2015.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Seldia

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων (ΕΣΕΑΠ) είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδέσμων Απευθείας Πωλήσεων - Seldia.